• Fluas behaalt Lean & Green Personal Mobility Award

    30 maart 2015 | FluasNL
  • Fluas heeft op 26 maart een Lean and Green Personal Mobility Award behaald, met de ambitie om binnen 5 jaar tot 20% reductie van CO2-uitstoot te komen. Fluas onderstreept hierbij het belang om niet alleen bij haar klanten, maar ook intern scherp te kijken waar duurzaam een efficiëntieslag gemaakt kan worden. 

    Naast Fluas groeide het Lean and Green Personal Mobility netwerk met nog 17 Award Winners en twee Star Winners. Connekt feliciteerde de bedrijven met het behalen van de duurzaamheidsaward in de Dordrechtse vestiging van Cofely Nederland. Dit bedrijf nam ook de Personal Mobility Award in ontvangst. Al deze bedrijven winnen de Lean and Green Personal Mobililty Award voor hun ambitie om binnen 5 jaar tot 20% reductie van de CO2-uitstoot te realiseren - en op basis van een goedgekeurd plan van aanpak voor het bereiken van dat doel. 

    Mascha van Vuuren, algemeen directeur Cofely Energy & Infra, onthulde samen met Lean and Green Ambassadeur Eric Kuindersma van Waterschap Rivierenland en Nico Anten, managing director van Connekt, de eerste Cofely-auto met Lean and Green sticker. "Het winnen van de Lean and Green Personal Mobility Award bevestigt onze ambitie om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk en een reductie van de CO2-uitstoot van 20% in 2017 te bewerkstelligen," aldus Mascha van Vuuren. "Hiervoor maken wij beleid voor elektrisch en plug-in hybride vervoer. Lean and Green helpt ons om aan onze medewerkers en stakeholders zichtbaar te maken dat wij duurzame mobiliteit serieus nemen en hier ook stappen in (willen) maken."

    Klik hier voor meer informatie.